BejelentésBorókás Vendégház, Sirok
A Borókás Vendégházban szállás egyidőben csak egy család vagy baráti kör részére

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hírek
85% TB támogatás mofetta kúrára

Augusztus 1-jétől a társadalombiztosítás támogatja az úgynevezett mofetta-, vagyis a szén-dioxidos szárazfürdő-kezelést, amely Magyarország egyetlen gyógygázfürdőjében, Mátraderecskén érhető el. Az erről szóló kormánydöntés új fejezetet nyithat, mind a Magyarországon nyilvántartott mintegy egymillió érbeteg, mind pedig a település életében. A jövőben 85 százalékos társadalombiztosítási támogatással vehető igénybe a mofettakezelés, vagyis "felírható receptre" – mondta Horváth László, a Heves Megyei Kormányhivatal vezetője csütörtökön. A mellékhatások nélkül gyógyító gáz elsősorban a magas vérnyomással, illetve az érszűkületi problémákkal küzdő betegeknek nyújt segítséget. A kormánymegbízott úgy véli, hogy a döntés nem csupán a gyógyulni vágyóknak lehetőség, hanem ...

tovább >>Borókás Vendégház, SirokNagyon csendes, pihentető, erdei és parkosított környezetben fekvő, pompás panorámával rendelkező, különálló, 8+2 ágyas, tágas, összkomfortos, kertes vendégház, jelentős számú turisztikai céllal.

Három csillagos szállodai szintű falusi szállásadás, falusi hangulatú, egészségmegőrző (finn szauna, masszázs, kerékpár, házias főztek), baba- és gyermekbarát szolgáltatásokkal.


MKB SZÉP Kártyát elfogadunk, gyermekkedvezményt biztosítunk. Szállás egyidőben csak egy család vagy baráti kör részére.Egész évben üzemelünk.

Ha több éjszakára érkezik a szálláshely ára 2012-ben IFA-val 3000 Ft/éj,fő.

 

A Borókás Vendégház+SPA elsőként Magyarországon bevezette az Ausztriában oly jól bevált falusi egészségturisztikai szolgáltatásokat, a SPA-Falu-t. Ez lényegében egészségmegőrző szolgáltatások sora falusi környezetben és családias hangulatban.

A wellness szállodákhoz hasonlóan a szálláson és az étkezési lehetőségen kívül saját házon belül szolgáltat finn szaunát, elektroterápiát, frissítő testmassázst, kerékpárokat, népdalkórusok filmbemutatását, élő tárogatózenét. Kooperációs szerződések keretében pedig szépségápolást, pedikürt, manikürt, mofettát, fedett medencét, gőzfürdőt, infraszaunát.
Mindezt nem szállodai, hanem vendégbarát áron, de szállodai minőségben.

Tekintse meg kérem honlapunkat a www.szallashely-sirok.lapunk.hu oldalon!

 

Töltsön min. 2 napot a Borókás Vendégház+SPA-ban, és vegye igénybe akciónkat a hüvös félévben, a 45 perces, teljes test frissítő masszázst 2000 Ft-os, és/vagy a 4-személyes, 105 perces, finn szaunát 4000 Ft-os kedvezményes áron!

Üzenetküldés
Felmerült kérdéseit irja be ide, rövidesen válaszolunk.

E-mail címed:
Szöveg:

Képgaléria

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!